AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu geçme notu kaç?

AÖF yaz okulu sınavı bugün uygulanıyor. Sınava katılan öğrenciler sonuçlar ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu geçme notu kaç? İşte yanıtı...

AÖF yaz okulu sınav sonuçları gündemde yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. AÖF yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenciler 6 haftalık eğitimin ardından öğrenciler bugün sorumlu oldukları derslerden sınava katılıyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF yaz okulu geçme notu kaç?

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilen AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda sonuçlar genellikle sınav tarihinden itibaren yaklaşık 2 hafta içinde açıklanıyor.

Buna göre AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının 5 Eylül'e kadar açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan sorgulanabiliyor.

AÖF MEZUNİYET ŞARTLARI NELER?

Öğrencinin programdaki tüm derslerini başarmış olması, FF, DZ ya da YZ notunun olmaması gerekir. Bu programda öğrencinin asgari 240 ECTS kredisini sağlaması ve genel not ortalamasının 4,00 üzerinden en az 2,00 olması gerekmektedir.