AÖF sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavları, 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde uygulanıyor. Sınava katılan öğrenciler gözlerini sonuçlara çevirdi. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavları, bu hafta sonu (20-21 Ocak 2024) uygulandı. Sınava katılan AÖF öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağını sorguluyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sonuç tarihi belli mi?

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF takvimine göre, sınavlar 20-21 Ocak tarihlerinde üç oturumda yapılıyor.

Sınav sonuçlarının, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanması bekleniyor. Sonuçların açıklanacağı tarihin önceden duyurulması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

AÖF SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Açıköğretim Fakültesi sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilmektedir. Vize sınavları %30, final sınavları ise not ortalamasına %70 etki eder.

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanır.