AÖF ara sınavı için gereken evraklar | AÖF sınava girmek için gerekli belgeler neler?

AÖF giriş belgesi sorgulama ekranında yoğunluk yaşanıyor. AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı oturumları bu hafta 23-24 Mart 2024 tarihlerinde uygulanacak. Sınava girecek açıköğretim öğrencileri ''AÖF sınava girmek için gerekli belgeler neler?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte AÖF ara sınavı için gereken evraklar...

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavı bu hafta sonu uygulanacak. 23-24 Mart 2024 tarihlerinde toplamda 3 oturumda gerçekleştirilecek sınavlar cumartesi günü 09:30 ve 14:00'te; pazar günü ise 15:00'te başlayacak. Sınava katılacak öğrenciler son hazırlıklarını tamamlamak istiyor. Peki, AÖF sınava girmek için gerekli belgeler neler?

AÖF SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,

T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,

Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,

Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ya da AÖF Bürolarından alabilirler.

GEÇERSİZ BELGELER

Öğrenci Kimlik Kartı

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

Baro Kartı