E-Devlet AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı! AÖF sınava giriş belgesi nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 Güz Dönemi Ara Sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrenciler sınava girerken, kimlik kartlarıyla birlikte AÖF sınav giriş belgesini yanında bulundurmak zorundadır. Sınava katılacak olan öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini e-devlet veya 'aosogrenci.anadolu.edu.tr' internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler. Peki AÖF sınava giriş belgesi nasıl alınır? İşte E-Devlet AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

Anadolu Üniversitesi 2023 Güz Dönemi vize sınavlarına katılacak öğrenciler, AÖF sınav giriş belgelerini "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile alabilecekler. AÖF sınava giriş belgesi, E-Devlet veya "aosogrenci.anadolu.edu.tr" internet sitesi üzerinden alınabiliyor. Peki AÖF sınava giriş belgesi nasıl alınır? İşte E-Devlet AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

AÖF SINAVA GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 öğretim yılı güz dönemi ara sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

Öğrenciler, AÖF sınava giriş belgelerini aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak görüntüleyebilecek. İşte, AÖF sınav girilş belgesi alma ekranı ve sınavla ilgili ayrıntılar...

AÖF sınavına girerken, öğrencilerin yanlarında Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi ve Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi bulundurmak zorunludur. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

AÖF sınavına girmek için ve sınava gireceğiniz yeri öğrenmek için sınav giriş belgesini almanız gerekiyor. AÖF Sınav giriş belgesine www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden öğrenci girişi yapıp T.C. kimlik numaranız veya sisteme kayıtlı e-posta adresiniz ile şifrenizi girerek erişebilirsiniz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ya da AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

AÖF güz dönemi ara sınav giriş yerleri https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ üzerinden e-Devlet hesabı ile ya da Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapılabiliyor. Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş yapmak isteyen adaylar e-posta veya TC kimlik numaraları ve şifre girdikten sonra AÖF sınav giriş yerlerini sorgulayabiliyor.

E-DEVLET AÖF SINAVA GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

Anadolu Üniversitesi, Sınava girişte öğrencilerin fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ile sınav giriş belgelerini yanında bulundurmalıdır. Anadolu Üniversitesi yaptığı uyarıda öğrencilerin sınav öncesi işlemler için en az 1 saat önceden sınav binasında hazır bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

Açıköğretim sınavlarının yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği "Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi"nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından alabilirler.

Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar. Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.