AÖF sınav sonuçları: AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları geçtiğimiz hafta sonu sona erdi. Sınava katılan öğrenciler sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF sınav sonuçları öğrenciler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleşti. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF final sınavı sonuçlarının, sınavdan 15 gün sonra öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. Sonuçlar, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilecek.

SINAVLAR HANGİ DURUMDA GEÇERSİZ SAYILIR?

Sınav Kurallarının ihlal edildiğinin tespit edilmesi durumunda öğrencinin ilgili oturumdaki sınavı, Sınav Komisyonu kararı ile geçersiz sayılır. Sınavı geçersiz sayılan öğrenci sıfır puan almış kabul edilir.

Hangi amaçla olursa olsun, sınav sorularının tamamının veya bir kısmının Üniversitenin yazılı izni olmadan kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması, paylaşılması, yayımlanması ya da kullanılması yasaktır.

Sınav sorularını ve cevaplarını başkasına göstermek, başkasıyla paylaşmak, kopyalamak, yayımlamak, başkaları tarafından yapılan bu tür eylemlere iştirak etmek, kendisi yerine başka birini sınava sokmak, soruların çözümünde başkalarından yardım almak, başka bir öğrencinin yerine sınava girmek, sınav sorularının tamamını ya da bir kısmını kopya etmek, fotoğraflarını çekmek, herhangi bir yolla çoğaltmak, paylaşmak ya da dijital ortamlarda yayımlamak, duyurulan ve bildirilen sınav kurallarını ihlal etmek gibi durumlarda sınav geçersiz sayılır.