AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı! AÖF final sınav yerleri belli oldu mu?

AÖF 2023-2024 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavı için geri sayım sürüyor. Sınava hazırlanan açık öğretim üniversitesi öğrencileri sınav yerleri ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, AÖF final sınav yerleri belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı açıldı mı?

AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları için geri sayım başladı. Akademik takvime göre sınavlar 20-21 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek. Sınava katılacak öğrencilerin giriş belgeleri erişime açıldı. İşte AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI...

AÖF FİNAL SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF 2023-2024 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavı sınav giriş yerleri belli oldu. AÖF öğrencileri otomasyon sisteminden giriş yaparak sınav oturum saatleri ve okul bilgilerini görüntüleyebilecek.

SINAVDA UYGULANACAK KURALLAR

Sınavın ilk 15 dakikasından sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir adayın sınav binasına girmesine izin verilmez. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde, sınavınızı tamamlasanız bile salondan çıkamazsınız. Herhangi bir nedenle salondan çıktığınız takdirde, sınava devam etmenize izin verilmez.

Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, ...) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunamaz.

Kâğıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar; pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazları; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneler ile sınava girmek kesinlikle yasaktır.

Sınav süresince görevlilerle konuşmak, görevlilere soru sormak yasaktır. Aynı şekilde görevlilerin de öğrencilerle yakından ve alçak sesle konuşmaları yasaktır. Gerekli durumlarda görevliler yerinizi değiştirebilir.

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacaktır. Bu nedenle, hakkında hiçbir fikriniz olmayan soruları boş bırakınız. Ancak, soruda verilen seçeneklerden birkaçını eleyebiliyorsanız kalanlar arasında doğru cevabı kestirmeye çalışmanız yararınıza olabilir. Açık uçlu sorulara verilen cevapların değerlendirilmesi bu uygulamanın dışındadır.

Size verilen cevap kâğıdının üzerindeki TCKN, ad-soyad, bilgilerini kontrol ediniz, üzerindeki ilgili alanları doldurarak imzalayınız. Bu bilgiler size ait değilse, görevlileri uyararak size ait cevap kâğıdını isteyiniz. Başka öğrenciye ait cevap kâğıdı kullanan öğrencilerin o oturumdaki sınavları geçersiz sayılır.