E-Devlet AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı! AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavına giriş belgeleri erişime açıldı. 23-24 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan sınava girecek olan binlerce öğrenci, AÖF Sınav Giriş Belgesi ve Fotoğraflı Kimlik Belgesi ile birlikte oturumlara katılabilecek. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte e-devlet AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 Bahar Dönemi Ara sınavlarının giriş belgeleri erişime açıldı. 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınavlara katılacak öğrenciler, AÖF sınav yerlerini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr Anadolu AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı üzerinden öğrenebilecekler. İşte Anadolu AÖF sınav giriş belgesi alma ekranı

AÖF Bahar Dönemi ara sınav giriş yerleri Anadolu Üniversitesi tarafından erişime açıldı. Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 vize sınavları için AÖF sınav giriş belgeleri AÖF öğrenci otomasyonu üzerinden yayınlandı.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

2023-2024 Açıköğretim programları Bahar Dönemi Ara Sınavına giriş belgesi, AÖF'ün resmi internet adresi https://aosogrenci.anadolu.edu.tr üzerinden görüntülenebilecek.

Açılan sayfada Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden e-devlet veya Anadolu Üniversitesi Hesabı ile Giriş yaparak sınav belgesini indirip, yazdırabilirsiniz.

ANADOLU AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

AÖF Sınavları, Anadolu Üniversitesi'nin belirlediği tarihlerde Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2'şer oturum halinde yapılmaktadır.

Açıköğretim sınavlarında öğrencilere her ders için 20 soru ve 30 dakika sınav süresi verilecek.