AÖF sınav giriş belgesi e-devlet ekranı | AÖF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı, tıkla indir!

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı bu hafta sonu uygulanıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde toplamda 3 oturumda uygulanacak. Sınava katılacak öğrencilerin yanında AÖF sınav giriş belgesi ve kimliklerini götürmesi gerekiyor. İşte AÖF sınav giriş belgesi e-devlet ekranı...

AÖF sınav giriş belgesi e-devlet ekranı | Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF 2024 Bahar Dönemi final sınavları için geri sayım sona eriyor. Sınava katılacak AÖF öğrencilerinin giriş belgesini temin etmesi şart. Bu belge üzerinde ders adı, sınav günü, yeri ve oturum saati bilgileri yer alıyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

AÖF AOS ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ SORGULAMA EKRANI

AÖF sınav giriş belgesi sorgulama işlemi https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden e-Devlet ile Giriş seçeneği ya da Anadolu Üniversitesi Hesabı ile Giriş seçeneği ile yapılabiliyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı (25-26 Mayıs 2024) sınav bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

25 Mayıs 2024 Cumartesi saat: 09.30

25 Mayıs 2024 Cumartesi saat: 14.00

26 Mayıs 2024 Pazar saat: 09.30

Sınav giriş belgeleri sınavdan önce öğrenci otomasyonunda yayımlanmakta olup sınav giriş yerinizi ve saatinizi kontrol edebilirsiniz.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik BelgesiFotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge

bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ya da AÖF Bürolarından alabilirler.

Geçersiz Belgeler

Öğrenci Kimlik Kartı

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

Baro Kartı