Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Antalyaspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında bugün Antalyaspor-Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadelede hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Maçın 4. hakemi Çağdaş Altay olacak. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek isteyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Antalyaspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Antalyaspor Fenerbahçe maçı saati ve hangi kanalda olduğu merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Maçı izlemek isteyenler "Antalyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta? Antalyaspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?" sorularının yanıtını araştırıyor...

ANTALYASPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Antalyaspor Fenerbahçe maçı 3 Şubat Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak.

ANTALYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla süren idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente hareket edecek.