Ankaragücü-Fenerbahçe maç kadrosu belli oldu! İşte Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turu kapsamında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Ankaragücü ile Fenerbahçe, 14 yıl sonra kupada birbirlerine rakip olacak. Kritik maç öncesi her iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. İşte Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 27 Şubat Salı günü MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final turu kapsamında bu akşam oynanacak MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maç kadrosunda Sarı Lacivertli takımda 3 futbolcu oynayamacak. İşte Ankaragücü-Fenerbahçe maçının muhtemel ilk 11'leri

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇ KADROSU BELLİ OLDU!

Ankaragücü-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında 27 Şubat Salı günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Eryaman Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak.

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı Atv ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: Ertaç, Kitsiou, Radakovic, Mert, Mujakic, Pedrinho, Tolga, Efkan, Cephas, Morutan, Ali Sowe.

Fenerbahçe: İrfan Can, Mert Müldür, Bonucci, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi.

FENERBAHÇE'DE EKSİK OYUNCULAR

Fenerbahçe'de 3 isim, MKE Ankaragücü maçında yer alamayacak.

İrfan Can Kahveci ile Joshua King, sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü-Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Fred'in ise riske edilmesi beklenmiyor.

Bu oyuncuların yanı sıra hafif ağrıları bulunan Bright Osayi-Samuel'in durumuna da teknik heyet maç saatinde karar verecek.

Türkiye Kupası'nı bugüne dek Fenerbahçe 7, MKE Ankaragücü ise 2 kez müzesine götürdü.