Gerçek suratını paylaştı! Angelina Jolie'ye benzemek için sayısız estetik operasyon geçirmişti...

Sosyal medyada sayısız fotoğrafı dolaşan ve Angelina Jolie'ye benzemek için girdiği estetik ameliyatlarla gündeme gelen Sahar Tabar uzun yıllar sonra gerçek kimliğini açıkladı. Aslında bu zamana kadar hiçbir estetik operasyon geçirmediğini ifade eden Tabar paylaşılan fotoğrafların hepsinin bilgisayar efektiyle oluşturulduğunu söyledi.

Ntv

Angelina Jolie'ye benzemek sayısız estetik ameliyat geçirdiği iddia edilen Sahar Tabar gerçeği yıllar sonra açıkladı. Sosyal medyada Zombi gelin ya da Zombie Angelina Jolie gibi lakaplarla tanınan ve estetik operasyonlar sonucu suratı farklı bir hal alan Sahar Tabar katıldığı televizyon programında gerçek suratını ve kimliğini gösterdi.

HİÇ ESTETİK YAPTIRMAMIŞ!

Ntv'nin haberine göre; Angelia Jolie'ye benzemek için 40 kilo verdiğini ve en az 50 kez bıçak altına yattığını belirten 22 yaşındaki blogger, aslında hayatında hiç estetik ameliyat yaptırmadığını itiraf etti. Gerçek adı Fatemeh Khishvand olan ünlü fenomen 2019 yılında ahlaksızlığa teşvik suçlaması nedeniyle tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.

14 ay boyunca hapiste kalan Tabar, cezaevinden çıktıktan sonra çocukluğundan beri hep ünlü olmak istediğini ve şimdiye kadar hiç estetik operasyon geçirmediğini açıkladı.

"HEPSİ BİLGİSAYAR EFEKTİYDİ"

Sosyal medyada yaptığı korkutucu paylaşımlarıyla gündeme gelen Tabar, "Instagramda gördükleriniz başından beri bilgisayar efektleriydi" dedi.

Şaka olarak paylaştığı efektli fotoğrafların ünlü olmak için iyi bir yol olduğunu "Oyuncu olmaktan daha kolaydı" ifadesiyle dile getiren Sahar, artık Instagram'ı kullanmayı bırakacağını söyledi.