Andrew Tate kimdir, nereli ve kaç yaşında? Andrew Tate nasıl zengin oldu ve neden tutuklandı?

Son dönemde sosyal medyada yayınladığı videoları ile tanınan Andrew Tate tutuklandı. Kick boksta dünya şampiyonu olan ve spor arabalarıyla hava atan Tate birçok suçlamayla karşı karşıya kaldı. Peki, Andrew Tate neden tutuklandı ve nasıl zengin oldu? Andrew Tate kimdir, aslen nereli?

Sosyal medyada son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Andrew Tate polis baskını sonrası tutuklandı. Yayınladığı videolar ile insanlara zengin olmanın ayrıcalıklarından bahseden ve ilginç söylemlerde bulunan Tate ve kardeşi birçok suçlama ile karşı karşıya geldi. Andrew Tate neden tutuklandı? sorusuda gündemdeki yerini aldı. İşte detaylar...

ANDREW TATE NEDEN TUTUKLANDI?

Reuters'ın haberine göre Tate kardeşlere insan kaçakçılığının yanı sıra bu isimlere tecavüz suçlamasının da yöneltildi. Savcıların açıklamasında ise zanlıların 'kadınları pornografik görüntüler oluşturmaya zorladığı ve böylece çok yüksek paralar kazandıkları' belirtildi.

Açıklamada zanlılar tarafından cinsel tacize uğrayan altı kadının olduğu bilgisine de yer verildi. Andrew Tate'in sözcüsü tarafından yapılan basın açıklamasında 'Gözaltı iddialarına dair şu an bir şey söyleyemeyecekleri ancak Andrew ve Tristan kardeşlerin Romanyalı yetkililere sonsuz saygısının olduğu ve her şekilde yardım etmeye çalışacakları' belirtildi.

ANDREW TATE KİMDİR, NERELİ?

Emory Andrew Tate 1 Aralık 1986'da dünyaya geldi. Aslen İngiliz-Amerikan olan Tate kick boksçu olarak kariyerine başladı. 3 kez ISKA dünya şampiyonu ve Enfusion şampiyonudur. Washington DC'de doğdu ve dört yaşına kadar orada yaşayıp sonra İngiltere'ye taşındı, emekli olana kadar İngiltere'nin Luton kentinde boks yaptı. Tate, boksa dönüşünü 2020'nin Şubat ayında şu anda ikamet ettiği Romanya'nın Bükreş kentinde yaptı.

ANDREW TATE NASIL ZENGİN OLDU?

Kick boksta 3 kez dünya şampiyonu olan Andrew Tate daha sonra çeşitli işler yaptı. Tate'in net serveti 2022 yılında 355 milyon$ olarak açıklandı. Bu servetin büyük bir çoğunluğunu Hustler's University, War Room, Kumarhane ve yatırımlar ( kripto para, hisse senetleri) oluşturuyor. Andrew'in asıl gelirini oluşturan Hustler Universty'nin değerinin 300 milyon$ a yakın olduğu düşünülüyor.