AÖF sınavları kaç saat sürüyor, kaç dk? Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavı kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?

AÖF sınav saatleri, hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 güz dönemi vize oturumlarına katılacak olan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Sınavda adaylara her bir ders için 20 soru ve 30 dakika süre verilecek. AÖF sınavının bitiş saati, her öğrencinin ders sayısına göre değişiklik gösteriyor. Peki AÖF Sınavı kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? AÖF sınavları kaç saat sürüyor, kaç dk? İşte Açıköğretim Üniversitesi AÖF sınav süresi hakkında detaylar

AÖF 2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınavları, Aralık ayının 9-10 tarihlerinde uygulanacak. Cumartesi-Pazar günleri sabah ve öğleden sonra 2 oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınavlar saat 09.30 ve 14.00'da başlayacak. AÖF güz dönemi ara sınavına katılacak olan öğrenciler, sınavın ne kadar süreceği hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavları kaç dakika? Anadolu Üniversitesi AÖF Sınavı kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte AÖF sınav saatleri

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÖF SINAVLARI KAÇ DAKİKA?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınavları Aralık ayının 9-10 tarihlerinde yapılacak.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gören binlerce öğrenci, bu hafta sonu yapılacak olan sınavlara katılım sağlayacak. Son hazırlıklarını tmamlayan öğrenciler AÖF sınavlarının kaç saat sürdüğünü merak ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim ara sınavlarında öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 20 soru yöneltilecek ve sınav 30 dakika sınav süresi verilecek. Sabah oturumlarının 09.30'da başlayacak olmasıyla birlikte sorumlu olunan ders sayısı ile sınav süresi çarpıldığında sınav bitiş saati hesaplanabilir.

AÖF SINAVLARI KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Açıköğretim sınavlarında öğrencinin sorumlu olduğu ders sayısına bağlı olarak sınav saati değişiklik göstermektedir. AÖF sınavlarında öğrencilere her bir ders için yarım saat süre verilecek.

Sınva giriş belgelerinde öğrencilerin sorumlu olduğu dersler ve AÖF sınav saatleri yer almaktadır.

5 dersten sorumlu olanlar yalnızca sabah oturumuna katılacaklar. 5 dersten fazla sınava girecek olanlar ise sabah ve öğleden sonra 14.00'da olmak üzere 2 oturuma katılacaklar.

Sınavda her ders için 20 soru ve 30 dakika süre olacaktır. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası içinde, sınav tamamlansa bile salondan çıkılamaz. Herhangi bir nedenle salondan çıkılması halinde, sınava devam edilmesine izin verilmez.

Açıköğretim sınavlarında soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. AÖF sınavları beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Vize sınavı olarak da bilinen ara sınavlar AÖF not ortalamasına %30 etki edecek.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDEN SINAV SAATİ UYARISI

Anadolu Üniversitesi, Sınava girişte öğrencilerin fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ile sınav giriş belgelerini yanında bulundurmalıdır. Anadolu Üniversitesi yaptığı uyarıda öğrencilerin sınav öncesi işlemler için en az 1 saat önceden sınav binasında hazır bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

Açıköğretim sınavlarının yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği "Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi"nde belirtilmektedir.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından alabilirler.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Anadolu AÖF vize sınavı sonuçları kaç günde açıklanır?