Anadolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme için son gün! Anadolu AÖF öğrenci girişi kayıt yenileme ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri için bugün son gün. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme işlemi yapacak öğrenciler bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecektir. Yeni dönem için yapılacak ders seçim işlemi, Anadolu AÖF öğrenci girişi kayıt yenileme ekranı (https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/) üzerinden yapılacaktır. İşte Anadolu AÖF öğrenci girişi kayıt yenileme ekranı

AÖF kayıt yenileme 2024 Bahar dönemi için bugün son gün. AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 1-11 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini Anadolu AÖF öğrenci girişi (aosogrenci) adresinden e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile en son saat 22.00'a kadar yapabilecekler. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme ekranına haberimizdeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. İşte Anadolu AÖF öğrenci girişi kayıt yenileme ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim kayıt yenileme için bugün son gün! Ders seçimi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile ilgili kayıt yenileme tarihleri içinde yapılacaktır. Ders seçimi ilgili kayıt yenileme işlemi 11 Şubat 2024 saat 22:00'de sona erecektir.

AÖF Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılacaktır.

ANADOLU AÖF ÖĞRENCİ GİRİŞİ KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLAYIN

11 Şubat 2024 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun, kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrenciler, 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme hakkını kaybeder. Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Bilgi butonundan kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içinde mutlaka kontrol etmelidir.

AÖF kayıt yenileme ücreti nasıl yatırılır? AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme ücreti ne kadar 2024?

DERS SEÇİMİ (EKLE/SİL) İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Açıköğretim fakültesine ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin Güz Dönemi dersleri sistem üzerinden yüklenecek olup, öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihlerinde ders seçimi yapabilecektir.

* Öğrenci, bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilir.

* Öğrenci, ders seçimini (ekle/sil); kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o dönem için yapar ve sonradan itiraz edemez.

* Öğrenci tarafından ders seçilmediğinde o dersten sorumlu olunmayacağı anlamına gelmez.

*Derslerin seçimi aşağıdaki seçenekler doğrultusunda öğrencinin planlamasına bağlıdır.

GNO 0-1,99 arasında olan öğrencilerin ders seçimi;

* Öncelikle varsa FF harf notlu dersleri ile daha önce almadığı dersleri seçmesi önerilmektedir.

* Akademik uyarı aldığından dolayı GNO'sunu 2,00'a yükseltmek için CD, DC ve DD harf notlu dersleri de seçebilir.

* GNO'sunu daha da yükseltmek için AB-CC arasındaki harf notlu dersleri de seçebilir.

GNO 2,00-4,00 arasında olan öğrencilerin ders seçimi;

* Öncelikle varsa FF harf notlu dersleri ile daha önce almadığı dersleri seçmesi önerilmektedir.

* GNO'sunu daha da yükseltmek için AB-DD arasındaki harf notlu dersleri de seçebilir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.