Amber Heard, Johnny Depp kararında ilk kez konuştu: ''Jüriyi anlıyorum, ama duruşmam adil değildi''

Amber Heard ve Johnny Depp davası noktalandı ama sular durulmadı. Heard ilk röportajında duruşmasının adil geçmediğini öne sürdü.

Variety

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp ile girdiği son hukuk savaşındaki kararın ardından ilk röportajını verdi.

Geçen ay Virginia'daki bir jüri, Johnny Depp'in imzası altında yayınlanan 2018 Washington Post makalesinde Depp'i karaladığına karar verdi. Op-ed'de, aile içi şiddet mağduru olmaktan bahsetti. "Aquaman" aktörü, mahkemeyi başarılı bir şekilde ikna ettikten sonra, Depp'e 10 milyon $ tazminat ve 350.000 $ cezai tazminat ödemesine karar verildi.

Depp daha önce İngiltere'de kendisine "kadın döven" diyen bir makale nedeniyle tabloid gazetesi The Sun'a dava açtıktan sonra benzer bir davayı kaybetmişti. Bu durumda bir yargıç, iddiayı destekleyecek yeterli kanıt olduğuna karar verdi.

Now Heard, Salı ve Çarşamba günleri NBC'de yayınlanacak ilk röportajda Savannah Guthrie'ye Virginia jürisinin neden Depp lehine karar verdiğini anladığını söylüyor. Heard, "Onları suçlamıyorum" dedi. "Aslında anlıyorum. O sevilen bir karakter ve insanlar onu tanıdıklarını düşünüyorlar. O harika bir aktör."

Ancak, karşılaştığı olumsuz sosyal medya kapsamına atıfta bulunarak, Heard, kararın haksız olduğuna inandığını söyledi. "Benim hakkımda ne düşündüğü ya da kendi evimin mahremiyetinde, evliliğimde, kapalı kapılar ardında olanlar hakkında ne tür kararlar vermek istediğin umurumda değil. Ortalama bir insanın bunları bilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Bu yüzden bunu kişisel olarak almıyorum" dedi Heard.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan Disney+'ın "Gri" dizisinde yine birlikte

Gerçek ve güçlü bir film: "Trees of Peaces"

Colin Farrell'lı yeni dizi "Sugar" yola çıktı