Aman Tarkan duymasın! Hande Yener'den çok konuşulacak sözler: Edis, yerini aldı

Geçtiğimiz akşam Beşiktaş'taki bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hande Yener, Edis, Tarkan'ın yerini aldı. Tarkan'ın yeri ayrı ama son dönemde üretme olarak yerini aldı'' sözleri ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"Pop müziğin ilk üçünde Edis ve ben varım. Üçüncü Hadise mi, yoksa Gülşen mi? Ona siz karar verin" sözleri ile gündeme bomba gibi düşen Hande Yener, önceki akşam Beşiktaş'taki bir mekanda sahne aldı.

Muhabirlerin, son dönemde sosyal medyada çok konuşulan "Popun kraliçesi Gülşen mi, Hadise mi?" sözleri hatırlatılan Hande Yener, şunları söyledi:

"Verin gazı verin, arkadaşlarımız da umarım güzel işler yaparlar da dinleriz. Eğlenelim, kıskanalım hep birbirimizi. Buyurun herkesi bekliyoruz meydandayız. Ben seviyorum heyecanlı arkadaşlarımızı."

"Pop müziğin ilk üçünde Edis ve ben varım. Üçüncü Hadise mi, yoksa Gülşen mi? Ona siz karar verin." sözleri yeniden sorulan Yener, şu ifadelere yer verdi:

"Ben zaten ilk ikiyi saydım, diğerlerini de 'Gülşen mi Hadise mi?' diye size bırakmıştım. Bence Edis, Tarkan'ın yerini aldı. Son dönemde çok üretti, konser verdi. Tamam Tarkan'ın yeri ayrı ama son dönemde üretme olarak yerini aldı bence."