Altın Kafes 4. bölüm izle kesintisiz! Altın Kafes 4. Bölüm izle full HD tek parça!

Altın Kafes dizisi 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımını Arc Film'in üstlendiği dizide Onur ve Zeynep'in büyük sırlar ve sınavlarla geçen hikayesi seyirciye aktarılacak. Altın Kafes 4. Bölümde Cihan havuza atlayarak Zeynep'i kurtarır. Cihan, bu yaşananın bir kaza olmadığından emindir. Gerçekler ortaya çıkacak mı? Altın Kafes 4. Bölüm izleme bağlantısına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Atv Altın Kafes dizisi 4. bölüm full izleme linki

Altın Kafes 4. Bölüm izleyici ile buluştu. Dizide 'Onur' ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist 'Zeynep'in kesişen hayatları ekrana yansıtılacak. Altın Kafes 4. bölümde; Onur Beyoğlu'nun eşi olma yolunda adım adım ilerleyen Zeynep'in gözleri aşktan kör olmuştur. Bu yolda ayağına takılacak sırlar, azılı düşmanlar, intikam ateşiyle yanıp tutuşanlar olduğunu aklından bile geçmemektedir. İşte Altın Kafes 4. Bölüm izleme bağlantısı ve ilk bölümde yaşananlar

Altın Kafes dizisi, saat değişikliğiyle 24 Aralık Pazar günü 4. bölümüyle saat 22:50'de atv'de...

ALTIN KAFES 4. BÖLÜM İZLE!

"Kimse için değişme olur mu? Sen olduğun gibi mükemmel birisin..."

Altın Kafes, Beyoğlu ailesinin ihtişamlı hayatını izleyiciler ile buluşturacak. Beyoğlu ailesinin veliahtı 'Onur' ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist 'Zeynep'in kesişen hayatlarını ekrana getirecek dizide ikiliyi büyük sırlar ve sınavlar bekleyecek.

ALTIN KAFES 4. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin yapımını Arc Film'in üstlendiği, senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş'ın oturduğu yeni dizisi Altın Kafes, 4. bölümüyle ekrana geldi.

Atv'de ekrana gelen Altın Kafes dizisi 4. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.

Altın Kafes 4. bölümde Cihan havuza atlayarak Zeynep'i kurtarır. Cihan, bu yaşananın bir kaza olmadığından emindir.

Zeynep'in geçirdiği kaza herkesi telaşlandırır. Özellikle de Onur'u.

Onur soğuk bir iş adamından sevgi dolu, telaşlı bir nişanlıya dönüşür. Zeynep ölümle burun buruna gelse de ilk kez Onur'un samimi duygularını görmekten mutludur.

Onur Beyoğlu'nun eşi olma yolunda adım adım ilerleyen Zeynep'in gözleri aşktan kör olmuştur.

Bu yolda ayağına takılacak sırlar, azılı düşmanlar, intikam ateşiyle yanıp tutuşanlar olduğunu aklından bile geçmemektedir.

ALTIN KAFES OYUNCULARI

Aytaç Şaşmaz (Onur), Şifanur Gül (Zeynep), Ebru Cündübeyoğlu (Nalan), Hayal Köseoğlu (Ahu), Hilmi Cem İntepe (Cihan), Murat Kılıç (Ayhan), Kaan Turgut (Kenan), Sümeyra Koç (Alara), Eda Nur Gülbudak (Berna), Tarık Uğur Özenbaş (Kaya), Buse Orcan (Şeniz), Gurur Çiçekoğlu (Hikmet), Cansu Mumcu (Şule), Ali Kayra Kul (Kaan), Aksel Yılmaz (Alper) Ve Sacide Taşaner (Zümrüt).

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül ve Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor.