Altın fiyatları için kritik tarih! Uzman isim sürpriz olmasın diyerek uyardı! O seviyelere demir atacak!

Mayıs ayından bu yana altın fiyatlarında inişli çıkışlı bir seyir görülürken uzmanlardan dikkat çeken tahminler gelmeye devam ediyor. Öte yandan fiyatlardaki gitgeller kafa kurcalıyor. Yastık altı yatırımı olarak tarif edilen altın fiyatlarında yaşanan son hareketlilikler milyonlarca kişinin dikkatini çekti. 980 TL seviyelerini gören gram altın son gelişmelerin ardından 967 TL seviyelerine indi. Haziran ayında birlikte yaz aylarının gelmesinin hemen ardından fiyatlarda dikkat çeken değişimler yaşanacağı tahmin ediliyor.

Altın fiyatları için kritik tarih! Uzman isim sürpriz olmasın diyerek uyardı. O seviyelere demir atacak. Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik dikkat çekerken yatırımcılar fiyatların hangi yöne gideceği konusunda yapılan uzman yorumlarını takip ediyor. Bu hafta 980 TL'yi gören gram altın peş peşe yaşanan düşüşler sonrası 967 TL seviyelerine kadar indi. 1.860 dolar seviyesini aşamayan ons altın şu sıralar 1.854 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Uzman isimler fiyatlar hakkında yeni tahminlerini paylaştı.

ALTIN FİYATLARI İÇİN BOMBA TAHMİN

Fiyatlardaki son durumu inceleyen uzmanlar 900 TL'nin alım fırsatı olduğunu bildirirken gram altın fiyatının ons altındaki gelişmelerin ardından gelecek aylarda 1050 ile 1250 TL seviyelerine çıkacağını ifade etti.

ONS ALTIN 1.860 DOLAR SINIRINA TAKILDI

1.860 dolar seviyesini aşamayan ons altın 1 Haziran sabah 09.30 itibariyle 1.835 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

ONS ALTIN HANGİ YÖNE HAREKET EDECEK?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ons altının bir süre 1.800-1.900 dolar aralığında hareket ettikten sonra Haziran sonrasında merkez bankalarının yapacağı faiz artışlarının da etkisiyle onsun 1.950 doların üzerine çıkmasının sürpriz olmayacağını söyledi.

Yıldırımtürk, "Sene sonuna doğru ise onsun 2 bin ve 2 bin 150 dolar olacağını düşünüyorum. Çünkü gıda enflasyonu ve jeopolitik riskler gibi altını destekleyen sorunlar devam ediyor" dedi.

Altın gurusu olarak bilinen Mert Başaran'dan ezber bozacak uyarı! Bu seviyede olan kaybetmez

Güzergah değişti! Altın fiyatları için bu rakamlar ilk kez telaffuz ediliyor! Çarklar tersine dönecek!

Açık açık tarih verdi! Altın yatırımcıları bu haberi bekliyordu