Alper Gezeravcı Türkiye'ye kaç saatte, saat kaçta gelecek? Alper Gezeravcı uzaydan ne zaman dönecek?

Alper Gezeravcı'nın uzaydan ne zaman döneceği merak ediliyor. Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) gerçekleştireceği 13 deneyin 11'incisi olan Mikro Yerçekimi Ortamında Kurşunsuz Lehimleme Araştırması olan ''MİYOKA''yı deneyini yaptı. Peki, Alper Gezeravcı uzaydan ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı Türkiye'ye kaç saatte, saat kaçta gelecek?

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzayda kaldığı süre boyunca birçok deney gerçekleştirdi. Alper Gezeravcı en son uzay ve savunma sanayine kurşunsuz lehimleme konusunda kritik bilgiler sağlayacak "MİYOKA" deneyini hayata geçirdi. Alper Gezeravcı uzaydan ne zaman dönecek? Alper Gezeravcı Türkiye'ye kaç saatte, saat kaçta gelecek?

ALPER GEZERAVCI UZAYDAN NE ZAMAN DÖNECEK?

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, bugün Türkiye saatiyle 14.00'te Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) ayrılması bekleniyordu.

Ancak Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Dragon Uzay Aracı'nın Dünya'ya dönüşü, Florida kıyısında hava durumunun uygun olmaması nedeniyle 5 Şubat'a ertelendi.