Alparslan Büyük Selçuklu seyircisini yıkıma uğratacak gelişme! Çekimler apar topar durduruldu

TRT1 ekranlarının sevilen yapımlarından olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı gün reyting rekoru kıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili yaşanan gelişme ağızları açık bıraktı. Dizinin başrolü Barış Arduç koronavirüse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Barış Arduç'un hastalığı nedeniyle çekimler apar topar durduruldu. Dizinin yeni bölümlerinin ileri bir tarihte yayınlanacağı duyan hayranları ise büyük üzüntü yaşadı. Barış Arduç'tan herhangi bir açıklama gelmedi.

Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür ve Uygar Özçelik gibi isimlerin rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonda da temposunu düşürmeden yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günde birinci olan ve sosyal meydada trend listesine yerleşen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyici tarafından yakından takip ediliyor. Ancak dizinin başrolü Barış Arduç ile ilgili yaşanan gelişme herkesi üzdü.

BARIŞ ARDUÇ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, durumu çok ağır olmayan Arduç, evinde karantinaya girdi. Geçen aylarda baba olan yakışıklı oyuncunun ilk kez Covid-19 geçirdiği öğrenildi. Arduç'un rahatsızlığı nedeniyle haftaya pazartesi günü "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinin 36. bölümü ekrana gelmeyecek.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre'de dünyaya geldi. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Barış Arduç, İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğup büyüdü. Daha sonra ailesiyle beraber Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.