Aliye dizisinin Arda'sıydı: Son hali şaşırttı! İşte Ayberk Koçar'ın yıllar sonraki hali

Ayberk Koçar bir dönem pek çok insanın severek izlediği, ''Aliye'' dizisinde rol almıştı. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini kazanmıştı. Öte yandan Aliye dizisi seneler önce sona erdi. Bu nedenle Ayberk Koçar'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Ayberk Koçar'ın da rol aldığı Aliye dizisi, bir döneme adeta damgasını vuran diziler arasında gösterilebiliyor. Ayrıca Aliye dizisinde Ayberk Koçar'ın yanı sıra; Halit Ergenç, Emel Çölgeçen ve Sanem Çelik gibi isimler de bulunuyordu. Ancak Aliye dizisi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle Ayberk Koçar'ın da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

ALİYE DİZİSİNİN ARDA'SI ŞAŞIRTTI

Halit Ergenç ve Sanem Çelik gibi isimlerle beraber Aliye dizisinde rol alan Ayberk Koçar, başarılı oyunculu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Öte yandan Ayberk Koçar, Pulsar dizisinde de pek çok insanın dikkatini çekiyordu. Ancak hem Aliye hem de Pulsar dizisi yıllar önce sona erdi.

Ayberk Koçar şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle Aliye dizisinde Arda karakterini canlandıran Ayberk Koçar'ın son halini ilk kez görenler, şaşırabiliyorlar. Çünkü görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor.

AYBERK KOÇAR'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Ayberk Koçar başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle son hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Aliye'nin Arda'sının yıllar sonraki hali;