Alişan ve Buse Varol el ele görüntülendi... Evlilikteki kriz bitti

Bir süredir evliliklerindeki sorunlar ve boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen Alişan ile Buse Varol tüm sorunları halletti. Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde el ele objektiflere yansıdı.

2018 yılında dünyaevine giren Alişan ile Buse Varol, 2019'da oğulları Burak'ı 2021'de kızları Eliz'i kucağına aldı. Bir süredir boşanacakları konuşulan ünlü çift magazin basınında uzunca bir süre konuşuldu.

Boşanacakları konuşan Alişan ile Buse Varol çifti evliliklerindeki sorunları aştı. Sosyal medya hesabından geçtiğimiz gün Alişan'ı paylaşan Buse Varol, buzların eridiğini gösterdi.

Varol, son olarak "Çocuklar uykuya biz dışarı" notuyla paylaşım yaparak Nazar boncuğu emojisiyle de Alişan'ı etiketledi.

Ünlü çift, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. El ele olan ikili, kameralara poz vermeyi ihmal etmedi.

Alişan, "Bizi bize bırakın, biz hallederiz' demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik" ifadelerini kullandı.