Aleyna Tilki'den tartışma çıkaracak açıklama! Sahne kıyafetleri polemiğine o da katıldı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, İzzet Yıldızhan ile başlayan daha sonra Gülşen, Gonca Vuslateri ve Işın Karaca'nın da dahil olduğu sahne kıyafetleri polemiğine katıldı. Aleyna Tilki, ''Sanatçının kostümü, şarkısı ile arasındaki bağdır kimse karışamaz'' dedi.

Takıntılı hayranı yüzünden evini değiştirmek zorunda kalan şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Genç şarkıcı sahnede tam 2 saat kaldı.

'ANNEM İLE DÜET YAPMA PLANIMIZ VAR'

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Aleyna Tilki, 'Konserimi izlemeye annem, babam ve kardeşim de geldi hemen hemen her konsere hep beraber gidiyoruz bugün olduğu gibi. Annemin sesi cidden güzel. Bu anneler gününde anımız olsun diye ortak düet gibi bir şey yapma planımız var.' dedi.

'SANATÇININ KOSTÜMÜ, ŞARKISI İLE ARASINDAKİ BAĞDIR'

İzzet Yıldızhan'ın söylemiyle başlayan sahne kostümleri polemiği hakkında da konuşan genç şarkıcı, "Sanat bazen izahı olmayan bir şeydir. İzahını yapmak zorunda değiliz biz ne yaptığımızın. Sanatçının kostümü, şarkısı ile arasındaki bağdır kimse karışamaz, kimse hesap soramaz buna. Sanat izah edilemeyen tek şeydir o yüzden de buna sanat derler." ifadelerini kullandı.