Alemin Kıralı'nın Oben'i şaşırttı! İşte Birsu Demir'in seneler sonraki hali...

Birsu Demir, ''Alemin Kıralı'' dizisinde; Zeynep Gülmez, Elvin Levinler ve Şafak Sezer gibi isimlerle beraber rol almıştı. Bunun yanı sıra Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı, ''Oben'' karakteri ile pek çok kişinin ilgisini çekebilen Birsu Demir, seneler sonraki haliyle şaşırtabiliyor. İşte detaylar…

Birsu Demir, Alemin Kıralı dizisinde Aslan Kıral (Şafak Sezer) ve Mehveş (Zeynep Gülmez) karakterlerinin kızı, Oben karakterini canlandırıyordu. Ancak Alemin Kıralı dizisi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini toplayan Birsu Demir, yıllar sonraki hali ile de merak edilebiliyor.

ALEMİN KIRALI'NIN OBEN'İ ŞAŞIRTTI

Alemin Kıralı dizisinde; Zeynep Gülmez, Şafak Sezer, Elvin Levinler, Birsu Demir ve Evrim Akın gibi isimler bulunuyordu. Öte yandan dizide en fazla dikkat çeken karakterlerden biri, Birsu Demir'in canlandırdığı Oben karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Birsu Demir'in seneler sonraki hali de merak edilebiliyor.

Şafak Sezer ve Zeynep Gülmez gibi isimlerle birlikte Alemin Kıralı dizisinde rol alan Birsu Demir, şimdilerde 24 yaşında. Nitekim Alemin Kıralı dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Birsu Demir'i yıllar sonra ilk kez görenler şaşırabiliyorlar.

BİRSU DEMİR'İN SENELER SONRAKİ HALİ

Birsu Demir, Alemin Kıralı dizisinde pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Alemin Kıralı dizisinin Oben'i, Demir'in seneler sonraki hali;

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su evli mutlu ve çocuklu! İşte Ayşecan Tatari'nin yıllar sonraki hali