Aldatmak 65. Bölüm full izle Youtube! Aldatmak son bölüm izle (65. bölüm) tek parça!

Atv'nin sevilen dizisi dizinin yeni bölümünde Ailesi hakkındaki gerçekler ortaya çıkınca elindekileri kaybetmeye başlayan Dündar, büyük bir darbe alır. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 65 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 65. Bölüm full izle!

Aldatmak, 65. bölümüyle izleyiciye heyecan ve gerilim dolu anlar yaşattı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak son bölümde Kahraman, Mualla'yla sert bir yüzleşme yaşar. Aldatmak 65. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 65 bölüm full izle Youtube!

ALDATMAK 65. BÖLÜM İZLE ATV!

Tims&B imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç'un yazdığı "Aldatmak" dizisi her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 65. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

ALDATMAK 65. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 65. bölümünde Hayatını tekrar gözden geçiren Kahraman, Mualla'yla sert bir yüzleşme yaşar.

Mualla geçmişte yaşadığı acıları ortaya dökerken Kahraman, Dicleli aşiretini etkileyecek bir hamle yapmaya hazırlanır.

Ailesi hakkındaki gerçekler ortaya çıkınca elindekileri kaybetmeye başlayan Dündar, büyük bir darbe alır.

Güzide, oğlunun zor zamanında yanında durur. Beraber Eşmeli'ye yaptıkları bir ziyaret, Güzide'nin büyük bir keşifte bulunmasına yol açacaktır.

Yeşim'in şartları karşısında çaresiz kalan Azra, çözümü Tarık'ta bulur.