Aldatmak 62. Bölüm full izle Youtube! Aldatmak son bölüm izle (62.bölüm) tek parça!

Atv'nin sevilen dizisi Aldatmak, 62. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Kadriye'yle yaşanacak sarsıcı bir yüzleşme, Güzide'yi zor bir karar almaya sürükleyecektir. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Youtube üzerinden Aldatmak 62 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 62. Bölüm full izle!

Aldatmak, 62. bölümüyle izleyiciye heyecan ve gerilim dolu anlar yaşattı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak son bölümde Güzide, sevdiği adam tarafından yeniden hayal kırıklığına uğrayınca geçmişteki acılar su yüzüne çıkar. Kadriye'yle yaşanacak sarsıcı bir yüzleşme, Güzide'yi zor bir karar almaya sürükleyecektir. Aldatmak 62. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 62 bölüm full izle Youtube!

ALDATMAK 62. BÖLÜM İZLE ATV!

Tims&B imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç'un yazdığı "Aldatmak" dizisi her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 62. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

ALDATMAK 62. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 62. bölümünde Güzide, sevdiği adam tarafından yeniden hayal kırıklığına uğrayınca geçmişteki acılar su yüzüne çıkar. Kadriye'yle yaşanacak sarsıcı bir yüzleşme, Güzide'yi zor bir karar almaya sürükleyecektir.

Ozan, öz kardeşine duyduğu merakı gidermeye karar verir. Ancak Dündar aynı yakınlığı göstermeye hazır değildir.

Tolga'nın verdiği yaşam mücadelesi Oltan Kaşifoğlu'nun bile çözemeyeceği bir noktaya varır. Bu karmaşada Oylum, perişan bir babanın umut ışığı olur.

Ancak Oylum'un Tolga için yapmak istediği fedakarlığı Dicleliler kolay kolay kabul etmeyecektir.

Oylum'un aldığı büyük bir karar Kahraman'la ilişkilerini dönülmez bir çıkmaza sokar. Başına geleceklerden korkan Serra ise önlem amaçlı yaptığı bir hamleyle tüm dengeleri değiştirecektir...