Aldatmak son bölüm izle (63. bölüm) tek parça! Aldatmak 63. Bölüm full izle Youtube!

Aldatmak, 63. bölümüyle izleyiciye heyecan ve gerilim dolu anlar yaşattı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak son bölümde Güzide'nin ''Hakikati saklamakla yalan söylemek arasında fark yok!'' sözü damga vurdu. Aldatmak 63. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 63 bölüm full izle Youtube!

Atv'nin sevilen dizisi Aldatmak, 63. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Oylum'un sevgisine bir şans daha vermek isteyen Kahraman, yeniden hayal kırıklığına uğrar. Tolga ise babasından kendisine böbreğini verenin Oylum olduğunu öğrenir. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 63 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 63. Bölüm full izle!

ALDATMAK 63. BÖLÜM İZLE ATV!

Tims&B imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç'un yazdığı "Aldatmak" dizisi her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 63. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

ALDATMAK 63. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 63. bölümünde Oylum'un sevgisine bir şans daha vermek isteyen Kahraman, yeniden hayal kırıklığına uğrar. Kahraman'ın verdiği büyük karar Mualla ile Oylum'u çatışmaya sürükleyecektir.

Serra'nın hırsını hafife alan Oltan, gittikçe köşeye sıkışır. Şansını zorlayan Serra ise bir dosta sığınır. Ancak Kaşifoğlu ailesiyle ilgili planları olan tek kişi Serra değildir.

Sezai'nin evden ayrılmasıyla Tarık, Güzide'ye yakın olmak için her fırsatı değerlendirir. Sezai ise Güzide'yi uzaktan izlediği günlere döner.

Güzide ile Tarık ailelerine giren yeni bir yüzü karşılarken Sezai, hüznünü Nazan'la paylaşır.

Dostlarına bu zor günlerde destek olmaya çalışan Nazan büyük bir keşifte bulunacaktır...