Aldatmak neden yok, bitti mi? Aldatmak dizisi final mi yaptı?

Perşembe günleri Atv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Aldatmak ile ilgili aramalar hız kazandı. Atv'nin yayın akışına göre bu akşam Aldatmak yerine Beşiktaş - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığını görenler ''Aldatmak neden yok, bitti mi? Aldatmak dizisi final mi yaptı?'' sorularına yanıt arıyor...

Vahide Perçin; Ercan Kesal; Mustafa Uğurlu'nun başrolünde yer aldığı dizi Aldatmak geçtiğimiz hafta 69. bölümü ile ekrana geldi. Sezai'nin yeni öğrendiği gerçekler Kadriye ile ilişkisini dönülmez bir yola soktu. Yaşanan gelişmeler karşısında sarsılan Sezai, yaşama sebebi olan Güzide'yi kaybetmemek için son bir mücadele vermeye hazırlandı. Yeni bölümü büyük bir merakla bekleyen dizi hayranları dizi yerine maçı görünce "Aldatmak neden yok, bitti mi? Aldatmak dizisi final mi yaptı?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı...

ALDATMAK NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Aldatmak dizisi henüz bitmedi ancak Aldatmak bu sezon sonunda final yapacak. Önümüzdeki sezon ekrana gelmeyecek.

ALDATMAK'TA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Öz babasının gerçek kimliğini keşfeden Kahraman, annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar.

Bu sefer de Sezai'yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman, gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anlayacaktır.

Oltan'a karşı kozunu kaybeden İpek, gittikçe saldırganlaşmaya başlar. Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme yelken açar.

Kayıp oğlunu araştırırken bir kez daha duvara toslayan Güzide, bir şeyler döndüğünden şüphelenmeye başlar.

Sezai'nin yeni öğrendiği gerçekler Kadriye ile ilişkisini dönülmez bir yola sokar.

Yaşanan gelişmeler karşısında sarsılan Sezai, yaşama sebebi olan Güzide'yi kaybetmemek için son bir mücadele vermeye hazırlanır.