Aldatmak dizisinin başrolü Vahide Perçin'den sürpriz karar! Ayrıldığını duyurdular

Yeni sezonda Aldatmak dizisiyle ekranlarda boy gösteren usta oyuncu Vahide Perçin, aldığı sürpriz kararla magazin gündeminde adeta deprem etkisi yarattı. Vahide Perçin, Altın Kelebek Ödülleri'nden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Ünlü oyuncu Perçin, yaptığı açıklamada ''Altın Kelebek adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından ekranlara ara veren ünlü oyuncu Vahide Perçin, Aldatmak dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya başladı. Başarılı oyunculuk performansı ile uzun yılladır ekranlarda yerini alan Vahide Perçin, cephesinde yaşanan gelişme magazin gündemine bomba gibi düştü.

VAHİDE PERÇİN ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ'NDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

Ünlü oyuncu Vahide Perçin, Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, şu ifadelere yer verdi:

"Altın Kelebek adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum. Vahide Perçin... Saygılarımla..."