Aldatmak 57. Bölüm full izle Youtube! Aldatmak 57. bölüm izle son bölüm tek parça!

Aldatmak 57. Bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Oylum ve Kahraman yeni hayatlarının tadını çıkarırken Kaşifoğlu çifti zor günler geçirir. Selin'in iyiliği için güçlü durmak zorunda olan Tolga, Serra'nın planladıklarından habersizdir. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 57 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 57. Bölüm full izle!

Aldatmak dizisi 57. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak son bölümde hem İpek'i hem de Güzide'yi hayatında tutmaya çalışan Sezai ikisini de kaybetmek üzeredir. Güzide'nin hayatı hala tehlikede mi? Aldatmak 57. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 57 bölüm full izle Youtube!

ALDATMAK 57. BÖLÜM İZLE ATV!

Yapımını TIMS&B Productions'ın gerçekleştirdiği Aldatmak, her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 57. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

ALDATMAK 57. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 57. bölümünde Oylum ve Kahraman yeni hayatlarının tadını çıkarırken Kaşifoğlu çifti zor günler geçirir. Selin'in iyiliği için güçlü durmak zorunda olan Tolga, Serra'nın planladıklarından habersizdir.

Sezai'nin Güzide'yi içinde bulunduğu tehlikeye karşı uyarmak yerine kızını korumayı tercih etmesi Güzide'yi zor bir seçim yapmaya sürükler. Hem İpek'i hem de Güzide'yi hayatında tutmaya çalışan Sezai ikisini de kaybetmek üzeredir.

Yeşim ve Ümit'i kurtarabilecek bulgulara sahip yeni bir yüz belirir. Herkesin geleceğini etkileyecek davada beklenmedik bir gelişme yaşanacaktır.

Tarık, Yeşim'in elindeki kozu yok etmek için bulduğu fırsatı kaçırmaz. Tarık'ın planlarından habersiz olan Yeşim kocasına karşı gücünü kaybetmeye başlayacaktır...