Aldatmak 52. bölüm izle son bölüm tek parça! Aldatmak 52. Bölüm full izle Youtube!

Aldatmak dizisi 52. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak son bölümde Kahraman'ın yetişmesiyle son anda kurtulan Oylum, Kahraman'a gittikçe daha sıkı tutunur. Aldatmak 52. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 52 bölüm full izle Youtube!

Aldatmak 52. Bölümüyle izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Oylum'u kazanmak için Diclelilere karşı büyük bir hamle yapan Tolga gücünü kanıtlamaya çalışır ancak bu hareketinin beklenmedik sonuçları olacaktır. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 52 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 52. Bölüm full izle!

ALDATMAK 52. BÖLÜM İZLE ATV!

Yapımını TIMS&B Productions'ın gerçekleştirdiği Aldatmak, her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 52. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Aldatmak dizisinin 52. Bölümünde Tarık'ın Güzide'ye "Seni çok özledim..." diyerek kolundan tutması izleyenleri şaşırttı. Güzide Tarık'a sert tepki verirken, Tarık'ın bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oldu.

ALDATMAK 52. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 52. bölümünde Kahraman'ın yetişmesiyle son anda kurtulan Oylum, Kahraman'a gittikçe daha sıkı tutunur.

Behram'ın durumu Mualla'yı büyük yalanlara sürükler. Yaptıklarının ciddiyetini anlayan Selin duyduğu pişmanlığı ifade etmeye çalışır. Ancak hareketlerinin sonuçları bazıları için affedilemeyecek kadar ağır olmuştur.

Gelini hatalarını anlamış olsa da Oltan bu sefer de oğlundan dolayı rahat bir nefes alamaz.

Oylum'u kazanmak için Diclelilere karşı büyük bir hamle yapan Tolga gücünü kanıtlamaya çalışır ancak bu hareketinin beklenmedik sonuçları olacaktır.

Korkunç harcamalarını daha fazla saklayamayan İpek, babasıyla dürüst bir yüzleşme yaşar. Sezai kızının ihtiyaç duyduğu asıl yardımı anlar.

Bu sırada işini geliştirmeye kararlı olan Yeşim beklenmedik biriyle ortaklık kurar. Tarık ise etrafındakilerin hayatlarına verdiği zararın sonuçlarıyla yüzleşecektir...