Aldatmak 50. bölüm izle tek parça! Aldatmak 50. Bölüm full izle Youtube!

Aldatmak 50. Bölümüyle izleyiciyi adeta ekran başına kilitledi. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Selin, Tolga'yı bir kez daha kaybetmekle yüzleşince büyük bir karar alır. Aklı sadece Oylum'da olan Tolga'yı ise yeni bir hayal kırıklığı beklemektedir. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 50 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 50. Bölüm full izle!

Aldatmak dizisi 50. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı Aldatmak 50. Bölümde Sezai, Güzide'ye haksızlık ettiğini anlar. Kızının yalan söylediğini anlayan Sezai, yeniden Güzide'nin güvenini kazanmak zorundadır. Aldatmak 50. Bölümü izleme bağlantısı ve son bölümde yaşananların özeti haberimizde yer alıyor. Aldatmak 50 bölüm full izle Youtube!

ALDATMAK 50. BÖLÜM İZLE ATV!

Yapımını TIMS&B Productions'ın gerçekleştirdiği Aldatmak, her hafta perşembe saat 20.00'da Atv'de...

ALDATMAK 50. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

"Senden ayrılmıyorum!"

ALDATMAK 50. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aldatmak dizisinin 50. bölümünde Hayatına aldığı insanlar tarafından sık sık yaralanan Güzide sonunda iyi bir haber alır.

Güzide ile ilişkisini onarmaya çalışan Sezai ise endişe verici haberlerle yüzleşir. Sezai yeni bir bilginin ışığında kızının gerçek yüzünü görmeye başlar.

Azra'yla şiddetli bir yüzleşme yaşayan İpek, kendine daha güçlü bir yandaş bulur.

Ozan babasıyla ilgili yeni bir keşifte bulunur.

Tarık'ın bir hamlesi Yeşim ile ilişkisindeki güç dengelerini değiştirir.

Dicleli ailesinin geçmişinden bir yüz tekrar ortaya çıkınca onu göndermek Mualla'ya kalır.

Kahraman'ın Oylum'a duyduğu aşk beklenmedik bir yakını tarafından desteklenir. Bu sırada sırrını saklamakta gittikçe zorlanan Oylum, sevdiklerinin tavsiyelerine uyarak kalbinin sesini dinlemekten vazgeçer.

Selin, Tolga'yı bir kez daha kaybetmekle yüzleşince büyük bir karar alır. Aklı sadece Oylum'da olan Tolga'yı ise yeni bir hayal kırıklığı beklemektedir.