Aldatmak son bölüm izle kesintisiz, full! Aldatmak 38. bölüm izlke tek parça!

Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak bu akşam yine nefes kesecek bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile beğeni toplamaya devam eden dizide Bebeğine kavuşan Oylum, Behram'ın durumu konusunda ne hissedeceğini bilememektedir. Oylum, Kahraman'ın bir ricası sonucu büyük bir karar vermek durumunda kalınca zor bir durumda kalır.

atv'nin, yapımını TIMS&B Productions'ın gerçekleştirdiği 'Aldatmak' dizisi 38. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender'in yer aldığı dizide Ortaya çıkan sırla birlikte bildiği her şeyi sorgulamaya başlayan Güzide, cevaplar aramaya başlasa da, bu cevaplar pek çok soruyu da beraberinde getirecektir.

ALDATMAK 38. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

ALDATMAK 38. BÖLÜM ÖZETİ

Ortaya çıkan sırla birlikte bildiği her şeyi sorgulamaya başlayan Güzide, bu sırrın sadece buzdağının görünen kısmı olduğundan habersizdir. Güzide cevaplar aramaya başlasa da, bu cevaplar pek çok soruyu da beraberinde getirecektir.

Bebeğine kavuşan Oylum, Behram'ın durumu konusunda ne hissedeceğini bilememektedir. Oylum, Kahraman'ın bir ricası sonucu büyük bir karar vermek durumunda kalınca zor bir durumda kalır. Bu karar, Dicleli ailesi ile olan savaşında kartların yeniden dağıtılmasına sebep olacaktır.

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve Nursel Köse'nin yer aldığı diziye ikinci sezonda Berkay Ateş, İlayda Çevik ve Alize Gördüm dahil oldu.