Akıllı telefon diye gönderdiler... Satın aldığı iPhone kutusunu açınca inanamadı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 32 yaşındaki Khaoula Lafhaily, internet üzerinden sipariş verdiği iPhone 13 Pro Max'in paketini açınca gözlerine inanamadı. Lafhaily, akıllı telefon beklerken paketinden içinden bir şişe el sabunu çıktı.

İngiltere'de iPhone 13 Pro Max sipariş veren kadına, akıllı telefon yerine bir şişe el sabunu gönderildi.

Mynet'te yer alan habere göre, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 32 yaşındaki Khaoula Lafhaily, bir operatör üzerinden 36 aylık sözleşmeyle iPhone 13 Pro Max sipariş etti. Lafhaily, ertesi gün teslimat seçeneği ile 24 Ocak'ta telefonu için ödeme yaptı. Ancak teslimat ile alakalı bazı sorunlar yaşadı. Telefon kendisine 24 saat içinde teslim edilemedi ve kendisine trafik sıkışıklığı mazereti sunularak bir mesaj gönderildi. Sipariş tarihinden iki gün sonra, paket tekrar kendisine teslim edilmeye çalışıldı, ancak Lafhaily bir kez daha telefonuna kavuşamadı.

VE PAKETİNE KAVUŞTU! AMA...

Geçen günlerin ardından Lafhaily'e sonunda bir paket geldi. Ancak pakette yeni bir iPhone 13 Pro Max yerine, bir şişe el sabunu vardı. Yani yanlış bir modelin teslim edilmesi bile söz konusu değildi. Ortada iPhone yoktu, sadece el sabunu vardı. 32 yaşındaki kadın, tamamen şokta olduğunu ve telefona gerçekten ihtiyacı olduğunu söyledi.

Lafhaily, paketi aldığı anda operatörü aradığını iddia ederken, operatörün konuyla ilgili bir soruşturma başlatacağını söylediği öğrenildi. Ancak Lafhaily, bir hafta boyunca herhangi bir temas kurulmadığını öne sürdü.