Akasya Durağı'nın Dilek'inin yeni imajı şaşırttı! İşte Pelin Sönmez'in son hali

Pelin Sönmez'in de rol aldığı ''Akasya Durağı'' dizisi, bir dönem aldığı reytinglerle adeta sektöre damgasını vurmuştu. Birçok kişinin hayranlıkla izlediği dizide; Levent Ülgen, Aslı Altaylar ve Berk Oktay gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Akasya Durağı dizisinin sona ermesinin ardından, ''Dilek'' karakterini canlandıran Pelin Sönmez'de fazlaca merak edildi. İşte detaylar…

Akasya Durağı dizisi, bir dönem en fazla izlenilen diziler arasında bulunuyordu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Pelin Sönmez'in haricinde; Levent Ülgen, Aslı Altaylar, Berk Oktay, Cezmi Baskın ve Onur Şan gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Akasya Durağı dizisinin sona ermesinin ardından, en fazla merak edilen isimlerden biri de Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez oldu.

AKASYA DURAĞI'NIN DİLEK'İNİN YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Akasya Durağı dizisinde Cezmi Baskın'ın canlandırdığı ''Osman'' karakterinin kızı olan Dilek'i canlandıran Pelin Sönmez, yeni imajını ilk kez görenleri şaşırtabiliyor. Nitekim dizideki hali ile hatırlanan ünlü oyuncu Pelin Sönmez'i uzun zamandır görmeyen bazı hayranları, yeni halini ilk kez gördüklerinde adeta şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteri ile birçok kişinin gönlünde adeta yer edinmeyi başaran Pelin Sönmez, yeni imajı ile fazlaca beğeni toplayabiliyor.

PELİN SÖNMEZ'İN SON HALİ

Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Dilek karakteriyle birçok kişinin hafızasında yer edinen Pelin Sönmez, Akasya Durağı dizisinin sevilen isimlerden biriydi. Ancak dizinin sona ermesiyle son hali de merak konusu oldu. İşte Akasya Durağı dizisinin Dilek'i, Pelin Sönmez'in son hali;

Ege Tanman'ın son hali şaşırttı! İşte Bez Bebek dizisinin Emre'sinin yeni imajı