Akasya Durağı'nın Dilek'i şaşırttı! İşte Pelin Sönmez'in son hali

Bir döneme adeta damgasını vurmuş olan ''Akasya Durağı'' dizisi, birçok kişinin hayranlıkla izlediği diziler arasında bulunuyordu. Ancak dizinin sona ermesiyle oyuncuları da merak edildi. Nitekim en fazla merak edilen isimlerden biri de ''Dilek'' karakterini canlandıran Pelin Sönmez oldu. İşte Akasya Durağı'nın Dilek'i, Pelin Sönmez'in son hali…

Bir dönem aldığı reytingler sayesinde adeta sektöre damgasını vurabilen Akasya Durağı dizisi, hala pek çok kişinin hafızasında yer ediniyor. Akasya Durağı dizisinde canlandırılan karakterlerden bazıları şu şekildeydi; Aslı Altaylar ''Gülbin'' karakterini, Levent Ülgen ''Sinan'' karakterini ve Cezmi Baskın ''Osman'' karakterini canlandırıyordu. Bunun yanı sıra Pelin Sönmez, Dilek karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyordu.

AKASYA DURAĞI'NIN DİLEK'İ ŞAŞIRTTI

Pelin Sönmez'in Dilek karakterini canlandırdığı Akasya Durağı dizisi, sona ermesine rağmen birçok kişinin hafızasında yer ediniyor. Ayrıca dizisinin sona ermesinin ardından Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez'in son hali de merak edildi.

Dizide babasını sürekli kızdırabilen Dilek karakterini canlandıran Pelin Sönmez, başarılı oyunculuğu ile birçok kişinin dikkatini çekiyordu. Ancak Akasya Durağı dizisinin sona ermesiyle ünlü oyuncu Pelin Sönmez de birçok kişi tarafından merak edildi. Ayrıca uzun zaman sonra Pelin Sönmez'i ilk kez görenler şaşkınlıklarını da gizleyemedi.

PELİN SÖNMEZ'İN SON HALİ

Akasya Durağı'nda canlandırdığı Dilek karakteri ile birçok kişinin hafızasında kalmayı başaran ünlü oyuncu, son halini ilk kez görenleri de şaşırtmayı başarıyor. Nitekim birçok kişinin Akasya Durağı dizisindeki hali ile hatırladığı ünlü oyuncu, aradan yıllar geçse de pek çok kişi tarafından unutulmadı. İşte Akasya Durağı'nın Dilek'i, Pelin Sönmez'in son hali;

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı 55 kilo verdi! İşte Erhan Ufak'ın son hali...