Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'i bir de şimdi görün! Son hali şaşkına çevirdi

Bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Zeki Alasya, Aslı Altaylar, Nilgün Belgün ve Gülay Baltacı gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat vermiş olan Pelin Sönmez yıllar sonra ortaya çıktı. Akasya Durağı'nda güzelliği ile büyüleyen Pelin Sönmez'in son hali sosyal medyada gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Sönmez, güzelliği ile yine kendine hayran bırakmayı başardı. Sönmez'in paylaşımları büyük ilgi gördü.

Kanal D ekranlarında 2008 yılında ekran macerasına başlayan Akasya Durağı dizisi 2011 yılında final yaptı. Şimdilerde tekrar bölümleri de büyük ilgiyle takip edilen Akasya Durağı dizisi oyuncularının değişimi ise merak ediliyor.

Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de taksici Osman Aga'nın kızı Dilek oldu. Pelin Sönmez'in canlandırdığı Dilek karakteri dizide babasını sürekli kızdıran ve evlenmek isteyen genç bir kızı izleyicinin karşısına çıkarıyordu.

Osman Aga'yı sürekli kızdıran ve evlenmek isteyen genç bir kız olan Dilek, dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biriydi. Dilek karakterini canlandırmış olan Pelin Sönmez, yıllar sonra yeniden gündem oldu.

AKASYA DURAĞI'NIN DİLEK'İ PELİN SÖNMEZ SON HALİ

Magazin basınından uzakta bir yaşam sürmeyi tercih eden Pelin Sönmez'in son hali de hayranlarından tam not aldı. İşte Pelin Sönmez'in son hali;

PELİN SÖNMEZ KİMDİR?

1988 doğumlu güzel oyuncu Pelin Sönmez ekran severler tarafından Akasya Durağı'nda canlandırdığı Dilek karakteri ile tanınmıştır. Akasya Durağı, Alev Alev ve Annemler Seni Çok Sevecek isimli projelerde rol almıştır. Kocaeli Üniversitesi Turizm ve Seyahat Bölümü mezunudur.

Oyunculuk öncesinde bir müzik kanalında sunuculuk yapmış ve bu dönemde fark edilmiştir. Eğitimi nedeni ile reklam, dizi, sinema gibi teklifleri değerlendirmemiştir. Jimnastik eğitimi de alan güzel oyuncu ayrıca gitar çalmakta ve şarkı söylemektedir. Ailesinin de müzik yönünde destek vermesi ile 2011 yılında profesyonel müzik hayatına adım atmış ve Tek Yön adlı bir albümü müzik piyasasına sürmüştür. Bu albümdeki Kapak Olsun ve diğer iki şarkı kendi bestesidir.

Ancak günümüzde sanki müziğe biraz ara vermiş gibi gözükmektedir. 2017 yılında Yanlış Anlama isimli sinema filminde rol almıştır. Pelin Sönmez aslen Trabzon Sürmene'lidir.