Akasya Durağı dizisinin Dilek'i değişimi ile şaşırttı! İşte Pelin Sönmez'in son hali

Akasya Durağı dizisi 2008-2012 yılları arasında yayımlanıyordu. Komedi ve aile türündeki Akasya Durağı dizisinde; Levent Ülgen, Aslı Altaylar ve Pelin Sönmez gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Pelin Sönmez yıllar sonraki değişimi ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Akasya Durağı dizisi 2008 yılında ekranlardaki yerini almıştı. Erler Film yapımı olan dizi, pek çok dizisever tarafından sevilerek takip ediliyordu. Öte yandan Akasya Durağı dizisinde; Pelin Sönmez, Aslı Altaylar, Cezmi Baskın ve Levent Ülgen gibi isimler rol alıyordu. Ancak 5 sezon süren Akasya Durağı dizisi, 2012 yılında izleyicilerle vedalaştı.

AKASYA DURAĞI DİZİSİNİN DİLEK'İ DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Akasya Durağı dizisinde dikkat çeken isimlerden bazıları; Levent Ülgen, Aslı Altaylar ve Cezmi Baskın olarak sayılabiliyor. Ayrıca Levent Ülgen ''Sinan'', Aslı Altaylar ''Gülbin'' ve Cezmi Baskın ''Osman'' karakterini canlandırıyordu.

Öte yandan Akasya Durağı dizisinde dikkat çeken isimlerden bir diğeri, ''Dilek'' karakterini canlandıran Pelin Sönmez'di. Ayrıca Pelin Sönmez'i dizide canlandırdığı Dilek karakteri ile hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar. Zira Pelin Sönmez şimdilerde 36 yaşında.

PELİN SÖNMEZ'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Akasya Durağı dizisinde; Levent Ülgen, Aslı Altaylar ve Cezmi Baskın ile birlikte rol alan Pelin Sönmez, başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu. Bu nedenle Pelin Sönmez'in seneler sonraki hali merak edilebiliyor.

İşte Akasya Durağı dizisinin Dilek'i, Pelin Sönmez'in yıllar sonraki hali;