Akasya Durağı dizisinin Can'ıydı: Herkesi şaşırttı! İşte Erimşah Bora'nın son hali

Akasya Durağı dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizide; Levent Ülgen, Aslı Altaylar, Pelin Sönmez ve Erimşah Bora gibi isimler rol alıyordu. Ancak Akasya Durağı dizisini seneler önce sona erdi. Bunun yanı sıra Can karakterini canlandıran Erimşah Bora, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Akasya Durağı dizisi 2008 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. Komedi ve aile türündeki dizide; Levent Ülgen, Aslı Altaylar, Pelin Sönmez ve Erimşah Bora gibi isimler rol almıştı. Öte yandan Akasya Durağı dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Erimşah Bora'nın canlandırdığı Can olarak ön plana çıkabiliyordu. Ancak Akasya Durağı dizisi 2012 yılında final yaptı. Bu nedenle Erimşah Bora'nın da son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

AKASYA DURAĞI DİZİSİNİN CAN'I ŞAŞIRTTI

Akasya Durağı dizisinde Levent Ülgen ''Sinan'', Aslı Altaylar ''Gülbin'' karakterini canlandırıyordu. Erimşah Bora ise, Sinan (Levent Ülgen) ve Gülbin (Aslı Altaylar) karakterinin oğlu, Can'ı canlandırıyordu. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin beğenisini topluyordu.

Öte yandan Akasya Durağı dizisi seneler önce sona erdi. Nitekim Erimşah Bora şimdilerde 25 yaşında. Bu nedenle Erimşah Bora'yı Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ERİMŞAH BORA'NIN SENELER SONRAKİ HALİ

Levent Ülgen ve Aslı Altaylar gibi isimlerle birlikte Akasya Durağı dizisinde rol alan Erimşah Bora, yıllar sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte dizinin Can'ı Erimşah Bora'nın seneler sonraki hali;