AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kimdir, kaç yaşında? AK Parti Maltepe adayı Kadem Ekşi nereli?

AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi olarak açıklandı. Peki, Kadem Ekşi kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi oldu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler belli oldu. Tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. Kadem Ekşi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti tarafından Maltepe İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi kimdir? İşte AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi'nin biyografisi

AK PARTİ MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADEM EKŞİ KİMDİR?

Kadem Ekşi, 1965 yılında Rize'de doğdu.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul'un Maltepe ilçesinde tamamlayan Kadem Ekşi, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Eğitim sürecinde sivil toplum kuruluşları içinde yer alarak aktif siyasi çalışmalarda bulundu.

Kadem Ekşi, hayatında önemli adımlar atmış ve başarılarıyla dikkat çeken bir kişiliktir.

1991 yılında kısa dönem askerlik görevini tamamladıktan sonra Bayındırlık ve İskân Bakanlığı bünyesinde mühendis olarak iş hayatına başlayan Ekşi, 1993 yılında kendi kurduğu Ekşioğlu Şirketler Grubu ile özel sektöre geçiş yaparak proje ve müşavirlik hizmetleri ile inşaat alanında faaliyet göstermeye başladı.

Yer bilimleri, mimarlık ve mühendislik alanında birçok projeye imza atan Ekşi, Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nde ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde siyaset bilimi üzerine akademik çalışmalar yürüttü.