AK Parti Ankara Keçiören Belediyesi Başkan adayı kim? AK Parti Keçiören Belediyesi Başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?

AK Parti Ankara Keçiören Belediyesi Başkan adayı merak ediliyor. AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları bugün ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek programla Başkan Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, AK Parti Ankara Keçiören Belediyesi Başkan adayı kim? AK Parti Keçiören Belediyesi Başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok oldu. AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. AK Parti, Ankara'nın 25 ilçesinden 20'sinde aday çıkardı. Peki, AK Parti Keçiören Belediyesi Başkan adayı kim oldu? AK Parti Keçiören Belediyesi Başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?

AK PARTİ ANKARA KEÇİÖREN BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI KİM?

AK Parti Ankara Keçiören Belediyesi Başkan adayı Zafer Çoktan oldu.

AK PARTİ ANKARA KEÇİÖREN BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI ZAFER ÇOKTAN KİM?

1974 yılında Ankara Keçiören'de doğan Zafer Çoktan, lise eğitimini tamamlayana kadar Keçiören'de yaşadı. Lisans eğitimini almak için İstanbul'a giden Çoktan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim hayatına devam etti. Üniversite hayatında Refah ve Fazilet partisinde çeşitli görevler üstlendi. Mezun olduktan sonra ise avukatlık yapmaya başladı.

Zafer Çoktan, Ankara'da 2014 yılında AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı yaptı. Çoktan, aynı zamanda bir dönem Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliği görevi ile ilgilendi. Hala AK Parti Keçiöğren İlçe Başkanı olan Zafer çoktan, evlidir ve 3 çocuk babasıdır.

ADAY ÇIKARILAN İLÇELER

Akyurt -

Altındağ -

Beypazarı -

Çankaya -

Çamlıdere -

Mamak -

Kahramankazan -

Keçiören -

Sincan -

Evren -

Güdül -

Kızılcahamam -

Elmadağ -

Pursaklar -

MHP'NİN DESTEKLENDİĞİ İLÇELER

AK Parti, Kalecik, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut ve Ayaş'ta ise MHP adaylarını destekleyecek.