Ajda Pekkan filmindeki rekabete Özge Özder'le eşinden olay yorum! Ayça Varlıer bunu okursa...

Ajda Pekkan filmi için Serenay Sarıkaya'nın ismi geçiyordu ancak yapımcının Ayça Varlıer'i düşündüğü ortaya çıktı. Magazinde de yer bulan bu iddianın ardından, oyuncu Özge Özder'le eşi müzisyen Sinan Güleryüz'den olay bir Serenay Sarıkaya-Ayça Varlıer kıyaslaması geldi.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Ajda Pekkan'ın hayatı film yapılacak. Türkiye'nin Superstar'ı olarak kabul edilen ve 1963 yılından bu yana müzik piyasasında olan Ajda Pekkan'ı oynaması için iddialara göre Serenay Sarıkaya ismi ön plana çıkmıştı. Ancak bugün çıkan haberlere göre ise yapımcı rotayı Serenay Sarıkaya'dan çok başka bir isme çevirdi. O isim Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre; Ayça Varlıer'den başkası değil. Artık Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Ayça Varlıer, müzikal oyunculuğu da yapıyor. Profesyonel derecede İngilizce bilgisine sahip olan Varlıer'in sesinin de oldukça iyi olduğu biliniyor.

Serenay Sarıkaya konuşuluyordu! Ajda Pekkan'ı canlandıracak isim belli oldu

ÖZGE ÖZDER VE EŞİNDEN OLAY AYÇA VARLIER YORUMU

Bu haber 2. Sayfa adlı magazin sayfasında da yer buldu. Paylaşıma gelen yorumlardan birisi, sanatçı Özge Özder'e ve eşi Sinan Güleryüz'e aitti. Ayça Varlıer'le aynı zamanda çok yakın iki arkadaş olan Özge Özder, "Ajda Pekkan'ın hayatı film oluyor. Kulislerde önce Serenay Sarıkaya ismi konuşuldu. Ancak yapımcı rotayı Ayça Varlıer'e çevirdi. Sizce kim olmalı?" başlıklı paylaşıma, arkadaşını övdüğü bir yorum bıraktı. Bu paylaşıma yorum bırakan bir diğer isimse, eşi Sinan Güleryüz oldu.

"KONU TARTIŞMAYA KAPALI"

Özder Varlıer için, "Daha uygun bir isim olamazdı! Canım Ayça Varlıer, güzel dostum, gurur duyuyorum seninle", Güleryüz ise, "Ayça Varlıer müzikal oyunculukta yıllarca birçok oyun yaptı, halen Amerika'da aktif olarak sahne yapmakta.. Konu tartışmaya kapalı.. Aldığı müzikal ödüllerini saymıyorum bile.. Bu arada ödüllerin çoğu da yurt dışından..." yazdı.