Aile bu akşam yok mu? Aile dizisi neden yok, final mi yaptı?

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisi Salı akşamları Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşyor. Aile dizisinin bu akşamın yayın akışında yer almaması üzerine aramalar hız kazandı. Finale doğru yaklaşan dizi ile ilgili ''Aile bu akşam yok mu? Aile dizisi neden yok, final mi yaptı?'' sorularının yanıtı araştırılıyor.

Show TV'nin sevilen dizisi Aile'nin finali için geri sayım başlamışken, bu akşam ekrana gelmemesi izleyicilerde endişe uyandırdı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın üstlendiği dizi ile ilgili aramalar arttı. Peki, Aile bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman? Aile dizisi neden yok, final mi yaptı?

AİLE BU AKŞAM YOK MU?

Aile yeni bölümü bu akşam yayınlanmıyor. Show Tv yayın akışına göre bu akşam dizi yerine sevilen Türk filmi Kapıcılar Kralı'nın yeni bölümü ekrana geliyor.

AİLE DİZİSİ NEDEN YOK?

Aile dizisi yılbaşı haftası nedeni ile ekrana gelmiyor. 1 haftalık molanın ardından yeni bölüm önümüzdeki hafta Show Tv'de yayınlanacak.

AİLE FİNALİ NE ZAMAN?

Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi en başarılı oyuncularını buluşturan dizi ekran yolculuğuna 7 Mart Salı günü 30 bölüm niyetiyle başlamıştı. Gelen haberlere göre, dizi planlandığı gibi 30. bölümde final yapması bekleniyor.