Aile dizisi 16. bölüm izle son bölüm! Aile 16. Bölüm full izle Puhu Tv!

Aile dizisi 16. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Devin'in çocuklar için çiftlik eve dönmesiyle birlikte Soykanlar için yeni bir dönem başlıyor. Aslan'ın evi ateşe verdiği anlar yeni bölüm heyecanını giderek artırıyor. İşte Puhu Tv ve Show Tv üzerinden Aile 16. Bölüm izleme bağlantıları ve yeni bölümde yaşananlar... Aile dizisi son bölüm full izle!

Aile 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show Tv'de ekrana gelen dizi, başladığı günden bugüne kadar salı akşamlarının reyting zirvesinde yer alıyor. Aile 16. bölümde Aslan'ın Leyla'nın başına gelenlerden dolayı annesini suçlaması izleyenleri şaşırtıyor. Öte yandan Aslan'ın Soykanlar'ın meşhur masasını yaktığı ve evi ateşe verdiği anlar yeni bölümde yaşanacaklara dair merakı giderek yükseltiyor. Aile 16. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Aile dizisi son bölüm full izle!

AİLE 16. BÖLÜM FULL İZLE!

İlk sezonuyla salı akşamları hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vuran Ay Yapım'ın 'Aile' dizisinin yeni sezonu için geri sayım sona erdi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı ekranlarda bir araya getiren ve vurucu bir finalle sezon arası veren dizinin yeni sezonundan 14. bölüm yayınlandı.

AİLE DİZİSİ 16. BÖLÜM İZLE PUHUTV!

Aile yeni bölümüyle her salı saat 20.00'de Show TV'de!

AİLE 17. BÖLÜM FRAGMANI

Aile'nin Salı akşamı ekrana gelen 16. bölümünde Leyla'nın hapishanede zor durumda olduğu görülürken, Hülya'nın Devin'le tehdit edercesine konuşması gerilimi artırıyor.

AİLE 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Aile'nin 16. bölümünde Devin'in çocuklar için çiftlik eve dönmesiyle birlikte Soykanlar için yeni bir dönem başlarken; Açılan soruşturmada Soykanlara büyük bir para cezası kesilir.

Cezayı ödeyebilmek için marinada ortak arayışına giren Aslan'ın kapısını çalacağı ilk kişi Adana'da yaşayan halası Nedret Soykan olur. Ancak Nedret bu teklifi kabul etmek için Hülya'dan onu zorlayacak bir şey ister. İki kadın arasında geçmişte yarım kalan hesaplar yeniden açılacaktır.

Nedret'e duyulan ihtiyaç Hülya'yı öfkeden deliye döndürürken; Aslan, gerekli parayı bulmak için başka yollar aramaya başlar. Diğer yandan Leyla'nın suçsuzluğunu ispat etmek için de elinden geleni yapar. Leyla'yı kurtarabilmek için gözünü karartan biri daha vardır: Cihan.

Ancak bu durum Serap'la arasında büyük bir çatışmaya sebep olur.

Zeyno'nun okulda yaşadığı tatsız bir olay üzerine Aslan ve Devin, veli olarak okula giderler. İkili, ortadaki sorunu çözmeye çalışırken; sorun giderek büyüyecektir. Diğer taraftan artık mesleğini yapmaya başlayan Devin, kliniğinde sürpriz bir misafir ağırlar.

Leyla'nın cephesinde yaşanan sürpriz gelişmeler tüm aileyi uçurumun kıyısına getirir. Aslan; başta Hülya olmak üzere Soykanların hayatını geri dönülemez şekilde değiştirecektir.