Ah Nerede final tarihi açıklandı mı? Ah Nerede final ne zaman?

Ah Nerede dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Yeşilçam'ın efsanesinde uyarlanan dizinin akıbeti 7 bölüm sürdü. yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği dizi Ah Nerede final ne zaman? Ah Nerede final tarihi açıklandı mı?

Ah Nerede dizisi için yolun sonu göründü. 1 Temmuz'da yayın hayatına başlayan dizi 7 bölüm sürdü. Star TV'de ekrana gelen dizi Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun hayat verdiği Ah Nerede filminden uyarlanmıştı. Ah Nerede final ne zaman? Ah Nerede final tarihi açıklandı mı?

AH NEREDE FİNAL NE ZAMAN?

Başrollerinde Oktay Çubuk, Nil Keser, Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora, Ferit Aktuğ, Asena Keskinci ve Korhan Herdura gibi isimler rol aldığı dizi 7. bölümüyle 19 Ağustos Cuma günü final yapacak.

Ah Nerede dizisi, Yeşilçam'ın unutulmaz eserlerinden olan 1975 yılında çekilen Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun rol aldığı Ah Nerede filminden uyarlamıştı.

AH NEREDE KONUSU NEDİR?

Bursa'nın önde gelen ailelerinden Hakim (Tarık Pabuççuoğlu) ve Seniha (Ayşe Çubuk) Şerbetlioğlu'nun üniversite okumaları için İstanbul'a gönderdikleri üç oğlu, onların hiç de tahmin etmediği bir hayat yaşar.