Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak! 18 bin 305 yeni personel için kadro açılıyor...

Adalet Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bakanlık bünyesinde toplamda 18 bin 305 personel alımı yapılacağını açıkladı. Geçen yıl mart ayında da 12 bin personel istihdamı yapılmıştı. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar personel alımı başvuru zamanı ve şartlarını merak ediyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Bakanlık bünyesinde çalışacak 18 bin 305 yeni personelin alınacağını belirtildi. Yeni personel alımına ilişkin detaylar merak konusu olurken, internet üzerinden Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri araştırılan başlıklardan oldu. İşte Bakan Bozdağ tarafından yapılan açıklamanın detayları...

ADALET BAKANLIĞI 18 bin 305 PERSONEL ALACAK!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni personel alımı yapılacağını açıkladı. Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz." dedi.

BAŞVURU ŞARTLARI NASIL?

Personel alımında başvuru şartları henüz açıklanmıştı. Adalet Bakanı Bozdağ, "Yakında bunların mesleklerine göre dağılımı, müracaat tarihleri ve şartları Bakanlığımız tarafından ilan edilecektir" ifadelerini kullandı.