WhatsApp bu model telefonları listeden çıkarıyor! Açılmazsa şaşırıp kalmayın! 5 ay süre verildi!

Dünyanın en popüler mesajlaşmaları arasında yer alan WhatsApp çok konuşulacak bir karar aldı. Yaptığı güncellemelerle kullanıcıları iyi bir deneyim sunmak isteyen mesajlaşma uygulaması yakında kullanımdan kaldırılacak model ve işletim sistemlerini tek tek duyurdu. Son gelişmelere göre, Whatsapp'ın desteğini keseceği telefon modelleri iPhone olacak. iOS 10 ve 11 işletim sistemine sahip telefonlara desteğini kesecek. Buna göre iOS 10 ve 11 işletim sistemi olan telefonlar uygulamayı kullanamayacak.

Açılmazsa şaşırıp kalmayın. 5 ay süre verildi. WhatsApp bu model telefonları listeden çıkarıyor. Yeni sürümleri için hazırlık yapan WhatsApp destek verdiği bazı telefon modellerine desteği kesmeye hazırlanıyor. Uygulamanın boyutunda ve özelliklerinde yaşanan artış eski model telefonlarda çalışmasını zorluyor. Bu kapsamda birtakım kararları devreye alan platformu yeni kararları kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

ARTIK KULLANILMAYACAK

WhatsApp çok konuşulacak bir karar aldı. Popüler mesajlaşma uygulamasından yakında destek kesilecek model ve işletim sistemleri belli oldu.

DESTEĞİNİ KESİYOR

Son gelişmelere göre Whatsapp'ın desteğini keseceği telefon modelleri iPhone olacak. iOS 10 ve 11 işletim sistemine sahip telefonlara desteğini kesecek.

Konuşulan son gelişmelere göre, iOS 10 ve 11 işletim sistemi olan telefonlar uygulamayı kullanamayacak.

TARİH BELLİ OLDU

24 Ekim 2022 tarihinden itibaren iOS 10 ve 11 işletim sistemi olan telefonlara destek kesilecek.

İŞTE O MODELLER

iPhone 5S (güncelleme gerekli)

iPhone 5C

iPhone6 (güncelleme gerekli)

iPhone 6S (güncelleme gerekli)

5 maddede açıklandı! WhatsApp'a akılları baştan alacak özellik geliyor! Bunu yapanın hesabı uçacak

Eğer bu hatayı yaptıysanız WhatsApp hesabınız banlanabilir! Duyan küçük dilini yutacak!