2024 AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 3. dönem sınav tarihleri | Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları için az bir süre kaldı. AÖL 3. dönem sınavları için hazırlıklara başlayacak olan öğrenciler MEB Açık Lise sınav takvimine göz atıyor. Peki Açık Öğretim Lisesi 3.dönem sınavları ne zaman? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihleri 2024

AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 3. dönem sınavlarına kısa bir süre kala, sınav tarihleri sorgulanmaya başlandı. Adaylar, 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren AÖL sınav giriş belgelerini edinebilecek. Peki, Açık Öğretim Lisesi sınavları ne zaman? İşte 2024 AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 3. dönem sınav tarihleri

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan AÖL sınav takvimine göre; Açıköğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavlarının 1. ve 2. oturumu 20 Temmuz, 3. oturumu ise 21 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

AÖL SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar, 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren AÖL (Açık Öğretim Lisesi) 3. dönem sınavlarının giriş belgelerini edinebilecek. Açık Lise sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilecek.

Adaylar, öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile; aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspxinternet adreslerinden giriş yaparak fotoğraflı sınav giriş belgelerini alabilecek.