Acemi Cadı'nın Ceren'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Dicle Alkan'ın son hali

Acemi Cadı dizisi, 2006-2007 yıllarında birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizide; Tuğçe Taşkıran, Merve Boluğur, Çağkan Çulha ve Dicle Alkan gibi isimler rol alıyordu. Ayrıca Acemi Cadı dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Dicle Alkan'ın canlandırdığı Ceren olarak ön plana çıkabiliyordu. Öte yandan Alkan, son hali ile birçok insanı şaşırttı. İşte detaylar…

Acemi Cadı dizisi 2006 yılında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmuştu. İkinci sezonunda ise Star TV'de devam etmişti. Öte yandan Acemi Cadı dizisinde; Tuğçe Taşkıran, Merve Boluğur, Çağkan Çulha ve Dicle Alkan gibi isimler rol alıyordu. Ayrıca dizide en çok dikkat çeken karakterlerden birini Dicle Alkan canlandırıyordu. Ancak 58 bölüm süren Acemi Cadı dizisi, 2007 yılında son buldu.

ACEMİ CADI DİZİSİNİN CEREN'İ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Acemi Cadı dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından izleniyordu. Ayrıca Acemi Cadı dizisinde dikkat çeken karakterlerden biri, Dicle Alkan'ın canlandırdığı Ceren olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Dicle Alkan'ın son hali de merak edilebiliyor.

Acemi Cadı dizisinin sona ermesinin ardından seneler geçti. Bu nedenle dizideki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini toplayan Dicle Alkan'ın da görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Nitekim Dicle Alkan'ı Acemi Cadı dizisinden hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

DİCLE ALKAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Dicle Alkan şimdilerde 36 yaşında. Bu nedenle görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. İşte Acemi Cadı'nın Ceren'i, Alkan'ın yıllar sonraki hali;