Acemi Cadı'nın Ceren'i şaşırttı! İşte Dicle Alkan'ın yıllar sonraki hali

Dicle Alkan; Merve Boluğur, Çağkan Çulha ve Şenay Gürler gibi isimlerle birlikte, ''Acemi Cadı'' dizisinde rol alıyordu. Ayrıca Acemi Cadı dizisinde, ''Ceren'' karakterini canlandıran Dicle Alkan pek çok insan tarafından sevilerek takip ediliyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Emrullah Sarıyılmaz

Dicle Alkan'ın da rol aldığı Acemi Cadı dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca Acemi Cadı dizisinde; Çağkan Çulha, Merve Boluğur, Şenay Gürler, Kaan Yılmaz ve Billur Yazgan gibi isimler de rol alıyordu. Ancak Acemi Cadı dizisi sona erdiğinden dolayı en fazla merak edilen isimlerden biri de Dicle Alkan oldu.

ACEMİ CADI'NIN CEREN'İ ŞAŞIRTTI

Dicle Alkan, Merve Boluğur ve Çağkan Çulha gibi isimlerle birlikte Acemi Cadı dizisinde rol alıyordu. Ayrıca başarılı oyuncu sevilerek takip ediliyordu. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. Bunun yanı sıra Acemi Cadı dizisinin Ceren'i Dicle Alkan şimdilerde 36 yaşında.

Acemi Cadı dizisinin sona ermesinden ardından yıllar geçti. Bu nedenle Dicle Alkan'ın da görünümünde değişiklikler görülebiliyor. Bunun sonucunda ise ünlü oyuncuyu yıllar sonra ilk kez görenler şaşırabiliyorlar.

DİCLE ALKAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Merve Boluğur ve Çağkan Çulha gibi isimlerle birlikte Acemi Cadı dizisinde rol alan Dicle Alkan'ın yıllar sonraki hali birçok insan tarafından merak edilebiliyor. İşte Acemi Cadı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Dicle Alkan'ın yıllar sonraki hali;